. .

The page is printed

Нов модерен терминал на DB Schenker в Севлиево

В средата на Юни 2017г, Шенкер ЕООД увеличи своя логистичен капацитет за представителството си в град Севлиево като се премести в нова сграда.

Новата логистична база ще осигури допълнителна площ и модерна среда за обслужване на клиентите в региона и ще разшири гамата на предлаганите услуги, за да отговори адекватно на нуждите на индустрията.

Чрез площ от 2600 кв. м. за претоварване, свободно и митническо складиране, както и три модерни рампи за камиони, терминалът се свързва с международната мрежа на DB Schenker.
Със своето местоположение в централната част на Северна България, новият адрес на DB Schenker в Севлиево е в непосредствена близост до голям брой производствени и търговски компании. Това дава добри възможности за реализацията на проекти за аутсорсинг, чрез които клиентите на Шенкер ще могат да оптимизират логистиката си.

Сградата на логистичната база е проектирана да бъде енергийно ефективна и функционална, в съответствие с най-високите стандарти и технологии в строителството. На разположение са електронен контрол на достъпа, видеонаблюдение, сигнално-охранителна и противопожарна аварийна система.

„Сега, благодарение на модерната материална база и нашите вече близо 20 изключителни професионалисти- служителите в офис Севлиево, ще можем да предложим още по-гъвкави логистични решения на клиентите ни, както за международен и национален транспорт, така и за складиране с възможност за широка гама от услуги с добавена стойност“, коментира Пенка Моллова, ръководител на представителството на Шенкер ЕООД в град Севлиево.

Шенкер ЕООД непрекъснато разширява своите възможности и капацитет. Проекти за разширяване на терминалите на фирмата в други представителства в България са вече факт. В гр. Пловдив например, площта за складиране бе утроена през 2016-та, а към логистичния терминал в Божурище, където е и централата на DB Schenker за България, предстои да се добавят още 3000 кв. м. складова площ.

Последна промяна: 29.06.2017

Преглед

Към началото на страницата