. .

Намерихме партньор!

VELUX поставя летвата високо с DB Schenker

DB Schenker: отговаряме на високите стандарти, определени от VELUX.

Повече от 75 години Групата VELUX създава по-добра среда за живот за хората по света. Компанията осъществява производствена и търговска дейност в над 40 страни, с широка дистрибуторска мрежа. В България компанията разчита на DB Schenker за складиране, услуги с добавена стойност и дистрибуция.

Увеличаване на снимкаVELUX and DB Schenker, DB Schenker

Николай Захариев и Галя Начева, Р-л Operational Excellence Шенкер ЕООД

„DB Schenker e наш логистичен доставчик, който осигурява постоянно високо качество.“
Николай Захариев, Управител, ВЕЛУКС България ЕООД

Качество, гъвкавост и икономически ефективни решения

ВЕЛУКС България има широка гама възможности за доставка към клиентите си - всяка една е индивидуална, за да отговори на нуждите и ситуацията. Фокусът е върху сътрудничеството и икономически ефективните логистични решения, които са в полза както на компанията, така и на нейните клиенти. Затова, да разчита на логистичен партньор като DB Schenker, който може да отговори на очакванията за качество и гъвкавост, е от изключително голямо значение за цялостния успех.

Лесно достъпни продукти чрез обширна мрежа за дистрибуция

Партньорите ни от ВЕЛУКС България знат колко е важнa за клиентите надеждността на доставките и се стремят към отличното управление на процесите и постоянно високо ниво на обслужване. Затова разчитат на нас.
Независимо дали доставяме колет, едно пале или цял камион стока, всичко вършим с изключително внимание и качество. С обширната ни логистична мрежа, ние в DB Schenker правим възможно продуктите на VELUX да бъдат лесно достъпни, независимо къде са необходими.

Искате ли и Вие да се възползвате от нашия опит и доказано качество на логистичните услуги?

Какво можем да направим за Вас? Разчитайте на нас.

Последна промяна: 29.03.2017

Към началото на страницата