. .

Намерихме партньор!

DB Schenker е надеждният партньор за Onduline

Като световен лидер в своята дейност, ОНДУЛИН развива и предлага висококачествени продукти и покривни решения, които се отличават с надеждност, устойчивост и лесно приложение.

Със стабилно международно присъствие и дъщерни дружества, каквото е ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЕООД за България, фирмата е близо до своите клиенти и успява да удовлетвори различните изисквания.

Партньор, на който може да се разчита

Увеличаване на снимкаOnduline & DB Schenker, DB Schenker

Иванела Попова и Рангел Здравков, Мениджър Шенкер ЕООД- Пловдив

“ШЕНКЕР е нашият надежден партньор, който ни съдейства за организацията и изпълнението на целия транспортен и логистичен процес.”
Иванела Попова, Мениджър Продажби ОНДУЛИН СМ ЕООД

Лесно, Отговорно и Надеждно
Така ОНДУЛИН създават, произвеждат и доставят своите продукти. Именно тук, ние от Шенкер сме насреща, като се справяме с всяко логистично предизвикателство. Оптимизираме процеса с най-рационалния подход като отчитаме бизнес модела на ОНДУЛИН и предлагаме нужното индивидуално решение.

Шенкер организира целия логистичен процес - прием, разкомплектоване, съхранение, окомплектоване и експедиране на стоките, както и организиране на международен и вътрешен автомобилен транспорт.

„Успешното партньорство с ШЕНКЕР ни помага да предлагаме възможно най-доброто обслужване на нашите клиенти, като им доставяме нашите материали надеждно и навреме.“

Искате ли и Вие да се възползвате от нашия опит и доказано качество на логистичните услуги?

Какво можем да направим за Вас? Разчитайте на нас.

Последна промяна: 27.03.2017

Към началото на страницата