. .

Намерихме партньор!

Индивидуални решения от DB Schenker за успеха на VIVACOM

VIVACOM се стреми да бъде предпочитаният доставчик на телекомуникационни услуги в България. Тяхната мисия е да осигуряват на клиентите си качествени телекомуникационни услуги и най-доброто обслужване.

На фокус е клиентът!

Това отношение, което е дълбоко вкоренено и в корпоративната философия на DB Schenker, неминуемо води до успешно сътрудничество между фирмите като партньори.

Увеличаване на снимкаVIVACOM & DB Schenker, DB Schenker

Радослав Нанев и Димитър Димитров, мениджър Логистика Шенкер ЕООД

„DB Schenker ни предлага индивидуалните решения, които са ни нужни!“
Радослав Нанев, Директор Снабдяване, VIVACOM

VIVACOM е лидер в предоставянето на съвременни телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова HD телевизия от най-ново поколение.
Отличната логистика тук очевидно играе важна роля и е от огромно значение, когато необходимото за инфраструктурните съоръжения трябва да е на точното място и в точното време, за да върви всичко гладко и по план.

Благодарение на трайното и ориентирано към намиране на решения сътрудничество с DB Schenker, ползите за VIVACOM сега се базират на една индивидуално разработена логистична концепция, която е икономически ефективна и предотвратява проблеми.

Добре изградено сътрудничество, с препоръки
Всичко стартира с анализ на процесите и план за оптимизация, който беше имплементиран успешно. Използвайки глобалния си опит в областта на телекомуникациите, DB Schenker успя да създаде една интегрирана концепция за аутсорсинг на логистичната дейност на VIVACOM.

Искате ли и Вие да се възползвате от нашия опит и доказано качество на логистичните услуги?

Какво можем да направим за Вас? Разчитайте на нас.

Последна промяна: 27.03.2017

Към началото на страницата