. .

Намерихме партньор!

ВСК Кентавър се доверява на DB Schenker от години

ВСК Кентавър и времето с DB Schenker

ВСК Кентавър – ИЗ Динамика ЕООД е фокусирано върху постигане на постоянно и стабилно развитие, увеличаване на производителността, оптимизиране на всички бизнес процеси, и въвеждане на модерни технологии и методи на производство. Ангажиментът на компанията е да достави на своите клиенти високо качество в най-кратки срокове и винаги да е в готовност да посрещне постоянно нарастващите потребности на пазара.

Увеличаване на снимкаVSK Kentavar & DB Schenker, DB Schenker

Мариана Печеян и Стефан Лалов, Продажби Шенкер ЕООД

"DB Schenker, вече 15 години, ни обгрижва с висок професионализъм, разбиране и гъвкавост."
Мариана Печеян, Управител, Група ВСК Кентавър

ВСК Кентавър – ИЗ Динамика ЕООД разполага с логистичен център за търговска дейност с индустриални стоки и два машиностроителни завода в Дряново и Велинград, които произвеждат над 14 хиляди вида прецизни инструменти за металообработване, с приложение в сферата на общото машиностроене, самолетостроене, автомобилостроене, медицинско уредостроене, както и широка гама инструментална екипировка за машини с цифрово-програмно управление.

Над 98% от продукцията на компанията е предназначена за износ в страните от ЕС и Северна Америка. ВСК Кентавър – ИЗ Динамика ЕООД е най-големият доставчик в световен мащаб на най-голямата американска корпорация за инструменти и машинна окомплектовка KENNAMETAL. Печели 10 последователни години приза за Топ Качество и високи постижения в доставките като нейн стратегически партньор и производител. Компанията е редовен пряк участник на международни световни технически изложения.

Партньор, на който може да се разчита

Шенкер е основният логистичен партньор, който ВСК Кентавър използва за доставка на своята продукция до крайните си клиенти. За целта се организира извозване на пратките минимум 2 пъти седмично до регулярни дестинации в Европа.

Бързина

"От ключово значение в работата ни са кратките срокове на изпълнение. Тъй като транзитното време е част от тях, за нас е изключително важно то да бъде сведено до минимум. Дългогодишната ни практика е доказала, че Шенкер е единствената компания, която извършва логистично най-оптималните превози и изпълнява срок на доставка равняващ се на спешна куриерска услуга."

Искате ли и Вие да се възползвате от нашия опит и доказано качество на логистичните услуги?

Какво можем да направим за Вас? Разчитайте на нас.

Последна промяна: 27.03.2017

Към началото на страницата