. .

Индустрии

Транспорт с устойчиви ползи и електрическо захранване

Промишлените отрасли за полупроводници и слънчева енергия се развиват на един динамичен пазар, който изисква рентабилни логистични решения и оптимизирани вериги на доставките.

Нашите гъвкави експерти Ви гарантират, че ще можете да реагирате бързо както на по-кратки иновационни цикли, така и на внезапни промени на Вашите проекти.

Портфолиото ни от услуги за фирми в секторите на полупроводниците и слънчевата енергия обхваща всички аспекти на логистиката и свързва целия обхват от транспортни опции. Предлагаме всичко - от традиционни транспортни решения и услуги за производствено снабдяване, до допълнителни услуги като опаковане и проверки за качество за осигуряване на цялостна оптимизация на веригата на доставките, логистика на оборудване и резервни части и следпродажбени услуги.

Ползите за Вас:

  • Наслаждавате се на предимствата, които предлага нашия опит. Работим с производители на оригинално оборудване и доставчици в секторите на полупроводниците и слънчевата енергия от над 15 години. Затова сме наясно с изискванията на такива фирми и можем да предложим персонализирани решения, за да ги изпълним.
  • Можете да ни се доверите, че ще приложим най-строгите стандарти за безопасност и ще осигуряваме непрекъснато високо качество, когато работим върху Вашите, изискващи специално отношение, проекти.
  • Иновативни ли сте? Такива сме и ние! Опитът, който сме натрупали чрез взаимодействие с доставчици, производители и техните клиенти, ни помага постоянно да разработваме нови решения, които ни осигуряват конкурентно предимство на пазара.

Нуждаете ли се от надежден партньор по проекти, който също така да може да реагира бързо при нови ситуации? Нашият опит, инфраструктура, както и страстта и отдадеността на нашите служители, със сигурност ще Ви убедят!

Последна промяна: 20.01.2017

Към началото на страницата