. .

Индустрии

Вашият ключ към по-голям успех на световните пазари

Ефективните логистични системи предлагат голямо предимство на фирмите, търсещи начин да бъдат успешни при условията на международна конкуренция. Със своите над 140 години опит в промишлената логистика DB Schenker може да Ви предложи такова преимущество.

Ние предлагаме  всичко - от снабдяване със суровини до дистрибуция на продукти – по целия свят. Независимо дали се отнася до транспортна логистика на проекти или перфектно организирани във времето доставки на принципа „точно навреме”: Когато става въпрос да извлечете максимална полза от Вашите логистични процеси, DB Schenker е Вашия ключ към успеха.

Ползите за Вас:

  • Нашето портфолио е толкова разнообразно, колкото и Вашият продуктов асортимент. Ние превозваме цели машини, компоненти, както и отделни и резервни части.
  • Само трябва да поговорите с нашите експерти за различните промишлени сектори. Всеки от тях може да разчита на дългогодишния си опит, за да Ви помогне да разработите стройни и надеждни логистични процеси спрямо Вашите изисквания.
  • Икономичен транспорт, благодарение на нашата глобална мрежа. По суша, по въздух или море – Вие изберете варианта, който е правилен за Вас.
  • Опростете нещата като се възползвате от цялостни логистични решения от един източник. Предлагаме също така и допълнителни услуги като складово управление, приемане и опаковане, изпълнение, центрове за резервни части и дистрибуция на над 570 логистични центъра по целия свят.
  • Можете да разчитате на нашата железопътна мрежа за предоставяне на интермодални транспортни услуги с единични вагони или маршрутни влакове. Също така можем да Ви снабдим с всякакво специално оборудване, което Ви е необходимо за конкретния промишлен отрасъл.
  • Освен това ще се възползвате от прозрачността на процесите в световен мащаб с помощта на нашата съвременна ИТ инфраструктура.

Последна промяна: 27.01.2017

Към началото на страницата