. .

Индустрии

Мощна логистика

Глобализацията, все по-кратките жизнени цикли на продуктите и натискът за иновации изправят ли пред предизвикателство Вашата фирма? DB Schenker разбира Вашата ситуация и разполага с правилните решения за Вас.

Ползите за Вас:

  • Управлявате ли производствени предприятия в Източна Европа или Азия – или планирате ли да изграждате производствени мощности там? Нашата глобална мрежа Ви позволява да преодолявате огромни разстояния бързо и безопасно, с планиране на сигурността.
  • Също така ще можете да ускорите Вашите потоци от материали и крайни продукти, а ние ще работим с Вас, за да подобрим процесите на веригата за доставки.
  • Независимо от това дали се нуждаете от персонализирано или стандартно решение – като водещ международен доставчик на логистични услуги за електронната индустрия, можем да Ви предложим както проверени и изпитани концепции, така и специализирани услуги.
  • Нашите напълно прозрачни системи Ви гарантират, че ще можете да поддържате ясна представа за и контрол върху всички дейности.
  • Ще повишите ефективността на Вашите процеси: В областта на договорната логистика /управлението на веригата на доставките използваме програми за управление на качеството за постоянно подобряване на Вашите процеси.
  • Съкращения на разходите: Нашето решение за управление на материалните запаси от доставчика, Ви гарантира своевременно обновяване на стоковата наличност чрез оптимизирани процеси на управление на материалите. С други думи, доставчиците ще съхраняват компонентите до момента, в който действително се нуждаете от тях във Вашето предприятие, което намалява разходите Ви за материални запаси.
  • Също така можете да се възползвате от нашите многобройни допълнителни услуги, включително ремонтни дейности и етикетиране.

Последна промяна: 19.01.2017

Към началото на страницата