. .

Професионалисти

Няма заместител на опита

DB Schenker винаги подкрепя служителите, които се отличават с професионализма си.

DB Schenker предлага кариерно развитие в различни области и на различни нива. Разгледайте различните позиции, които предлагаме и изберете най-добрата за Вас. 

Сухопътен транспорт

Почти няма път по света, който да не сме преминали.

Нашата мрежа от повече от 70 офиса на сухопътен транспорт, ни прави компания номер едно на континента. Нашите услуги от врата до врата чрез автомобили, влакови композиции или комбиниран транспорт, имат възможност на практика да транспортират стоки от и до всяка точка в Европа. Превозваме пратки от всякаква величина - от малки колети през частични товари и цели камиони.

Возете се с нас в бързата лента!

ЖП Транспорт

ЖП транспорт до всяка дестинация:

DB Schenker е най-големия железопътен оператор в Европа по отношение на обем на пратките. Нашият флот се състои от повече от 130 000 товарни вагона и почти 4000 локомотива.

DB Schenker Rail ръководи всички железопътни дейности през цяла Европа. Много неща трябва да се направят преди да може да потегли един влак. Ето защо ние разчитаме на опитните си служители за прилагане и внедряване на стратегии на експлоатация и координация на процесите.

Защо да не допринесете с Вашия опит? Независимо дали сте истински "железничар" или професионалист в друг сектор - Вашият уникален личен опит може да поднесе различна перспектива на компанията.

Затова хайде да се повозим на влака заедно!

Морски транспорт

Винаги сме на една "вълна" с нашите клиенти.

DB Schenker свързва повече от 130 страни по вода и като една от водещите компании, доставчици на услуги чрез морски транспорт, транспортираме около 3800 корабни контейнера всеки ден. Нашите иновативни и икономически изгодни решения ни дават възможност да се справим с всяко предизвикателство на морето и да гарантираме бизнес операциите на повече от 700 000 клиенти по целия свят.

Затова защо не се качите на борда и да отплаваме заедно в света на логистиката!

Въздушен транспорт

Транспорт над облаците:

Като опитен спедитор, DB Schenker гарантира пристигането на пратките навреме, независимо от това накъде по света са тръгнали. Ние оперираме в 24 часови зони, което означава, че задължителни са прецизното планиране и координацията.

Време е да полетите с нас!

Логистика

Ние боравим със световния пазар.

И все пак, договорната логистика включва много повече дейности от обикновеното складиране. DB Schenker е партньор в цялата верига на доставките, предлагайки специализирани решения за всяка стъпка от процеса. Предоставяме иновативни решения на нашите клиенти, с цел конкурентно предимство.

Покажете ни уменията, които притежавате в наличност!

Специални продукти

Ние вярваме, че няма невъзможни неща. Ето защо сме разработили широка гама от специални продукти, които ни позволяват да се справим дори с най-трудните задачи. Независимо дали е извънгабаритен товар, преместване на цял офис, важно събитие, концерт или проект за нефтодобив - нашата световна мрежа от експерти, глобално достъпна инфраструктура, специално оборудване, местни контакти и сложни IT решения, ни позволяват да се развиваме и да предоставяме специфични и персонализирани услуги.

Защо не спомогнете с експертните си познания?

В допълнение с гореспоменатите области, предлагаме и позиции в сферата на продажбите, финансите,контролинг и човешки ресурси. Независимо от позицията, която изберете, Вашата ежедневна работа ще включва линейни функции и нови проекти. Ако идвате от друга професионална сфера, можем да предложим вълнуващи възможности за бъдещо развитие.

Повече информация за нашите отдели и звена ще намерите в раздел Продукти & Услуги.

Последна промяна: 23.01.2017

Към началото на страницата