. .

The page is printed

Как да кандидатствате

Ключът за Вашата нова кариера с DB Schenker

Чрез Вашите материали за кандидатстване ние придобиваме първоначалното си впечатление за Вас. Те трябва да ни предоставят ясна информация относно Вашата личност, квалификация и интереси.

Ето начините за кандидатстване в DB Schenker:

  • Чрез e-mail, в който ще се радваме да ни изпратите кратко представяне, както и прикачени съответните необходими документи. Може да изпратите кандидатурата си и по поща:

Шенкер ЕООД
Отдел Човешки ресурси
Бул. Европа 1А
2227 Божурище

Тел.: +359 (0) 2 9429 100

  • Ако позицията, която Ви интересува не е налична в момента, но имате ясна идея какво точно търсите, ние бихме били щастливи да получим Вашата доброволна кандидатура. Винаги сме отворени към талантливите и мотивирани личности!

Следният списък от въпроси ще Ви помогне да направите кандидатурата си идеална:

1. Цялостна ли е Вашата кандидатура?

Цялостната кандидатура за работа в Шенкер ЕООД включва автобиография, мотивационно писмо, както и сертификати и препоръки, свързани с позицията, за която се кандидатирате.

2. Прави ли добро впечатление Вашето мотивационно писмо?

Вашето мотивационно писмо трябва да съдържа описание на Вашата личност, какви са Вашите професионални квалификации до момента и какво Ви мотивира да кандидатствате при нас. Имайте предвид, че мотивационното писмо Ви дава възможност да покажете личностни качества и интереси, както и да ни убеди, че точно Вие сте правилният човек, който искаме да работи за нас.

3. Проверихте ли словореда и оформлението?

Избягването на правописните, синтактичните, структурните и форматиращите грешки спомага за по-доброто представяне.

4. Фокусирахте ли се върху необходимата информация?

Преценете какво точно бихте искали да изтъкнете в автобиографията си и кои сертификати, препоръки и квалификации са от значение за кандидатурата Ви. Ако сте изпълнили всички препоръки от нас, сте готови да изпратите Вашата автобиография. С нетърпение очакваме да се запознаем с Вас!

Последна промяна: 23.01.2017

Към началото на страницата