. .

The page is printed

Как да кандидатствате

За да можем да се запознаем

Ние проявяваме интерес към Вас и бихме искали да организираме индивидуална среща. Тук е моментът да ни впечатлите със знанията и индивидуалността си в среща лице в лице или телефонен разговор.

Четири тайни за успешно интервю:

1. Добрата подготовка прави добро впечатление.

Подготовката за интервю е от съществено значение, за да Ви накара да се чувствате уверени и способни. Бъдете готови да отговаряте на въпроси по следните теми:

  • Вашата автобиография
  • Вашата мотивираност
  • Технически/специфични въпроси, свързани с желаната позиция и задачите, които включва
  • Въпроси от логистичния сектор и DB Schenker

2. Излъчване.

Първоначалното впечатление, което създавате е важно. Уверете се, че сте навреме за интервю, открити и искрени - просто бъдете себе си! Също помага и подходящото облекло.

3. Не се паникьосвайте.

Нормално е да сте притеснени. Интервюто обикновено се прави от отдел Човешки ресурси заедно с ръководител на отдела, за който кандидатствате. Тези хора знаят, че има възможност да сте притеснени и ще се опитат да ви предразположат - затова не се паникьосвайте!

4. Питайте.
По време на интервюто покажете интереса си към компанията. В края на интервюто ще Ви бъде дадена възможност да задавате въпроси. Възползвайте се от тази възможност да се изяснят отворени въпроси и да ни покажете, че сте заинтересовани от компанията и позицията, за която се кандидатирате.

Последна промяна: 23.01.2017

Към началото на страницата