. .

Профил

Глобална логистична експертиза

DB Schenker е фирма, известна и уважавана в целия сват заради своя транспортен и логистичен опит.

Нашите повече от 140 години опит, мултимодалните ни транспортни решения, обширните специализирани познания на нашите служители, както и сигурността, че само глобална марка може да позволи да Ви предостави точно това, което Ви е нужно: иновативни решения.

С около 2000 работни места във всички от най-важните икономически региони в света, DB Schenker може да разчита на фирмено-управлявана глобална мрежа, която се фокусира изцяло и изключително върху обслужването на клиенти, качество и устойчивост. В основата на нашия успех са приблизително 100 000 служители, над 5000 от които работят в Австрия и Югоизточна Европа.

DB Schenker е съставена от две поделения: DB Cargo и DB Schenker Logistics.

  • DB Schenker Logistics има над 64,200 служители и регистрира годишни приходи от над € 15.39 млрд. Самата дивизия е съставена от три звена: Сухопътен, въздушен и морски транспорти; Логистика и Управление на веригата за доставките. DB Schenker Logistics е световен лидер в своя сектор.
  • DB Cargo е спедитор в рамките на Групата на Deutsche Bahn. Дивизията отчита годишни приходи от приблизително € 4,92 млрд., има около 31 800 служители и е водещ доставчик на железопътни услуги в Европа.

Наша цел е да бъдат внедрени щадящи околната среда, междуконтинентални и непрекъснати логистични мрежи, за да бъдат свързани пазарите, където работят нашите клиенти.

За тази цел предлагаме комплексни услуги по цялата верига на добавената стойност от един-единствен източник. По-конкретно, ние превозваме товари с помощта на различни превозвачи, предлагаме комбинации от железопътен, автомобилен, морски и въздушен транспорт. Всички те включват и допълнителни видове логистични услуги. Нашият богат опит в сектора доведе до създаването на дългогодишни партньорства с фирми в автомобилостроенето, потребителски стоки, промишлеността и електрониката.

Освен това в ера, в която корпоративното екологично съзнание се е превърнало в символ на социалната отговорност, ние помагаме на нашите клиенти да подобрят екологичния си отпечатък, чрез предлагане на екосъобразни транспортни решения. В допълнение, ние самите стартирахме DB Climate Protection Program, която цели намаляване на въглеродните емисии с 20% за периода 2006 –2020.

Последна промяна: 20.01.2017

Към началото на страницата